*Nettavisen* Nyheter.

Giftet seg og tok lik tatovering

Foto: Privat (Privat)

Motivet fant de på nettet. Se bildene.

01.10.09 11:37

(SIDE2): Mens stadig flere nordmenn ønsker kroppskunsten sin fjernet, er Irene Mythe Lind sikker på at hun ikke kommer til å angre på sin rosa elefant.

Bakgrunn: Nå skal tatoveringene fjernes

Hun giftet seg med Tommy Mythe Lind i fjor vår, og osloparet ble enige om at det hadde vært morsomt å ha en tatovering felles.

- Vi er begge opptatt av tatoveringer og ville derfor ha et lite symbol da vi ble gift. Men vi ville ikke ha noe navn eller noe som vi kunne angre på om noen år, sier Irene til Side2.

- Så, vi fant ut at det mest naturlige var å tatovere noe vi liker, noe som er litt morsomt og noe vi kunne tenke oss å ha hver for oss resten av livet uansett hva som skjer. Da var det jo helt naturlig for oss å velge en rosa elefant i fritt fall!

Styrt av fascinasjon
Paret fant et bilde på internett av en rosa elefant. Tanken var et mindre motiv, men sammen med tatovøren ble ideen utvidet med detaljer som himmel, og Irenes elefant fikk sløyfe og lange øyevipper.

- Jeg har alltid hatt en fascinasjon for rosa elefanter. Jeg har alltid likt både bamser og sanger som har noe med det å gjøre. Det er bare litt morsomt og barnslig, og da jeg så tegningen av våre rosa elefanter synes jeg den var fantastisk.

- Tatovøren vår, Jahn Viktor Fjellås ved Sunset Studio hadde det vel også ganske morsomt med å utføre disse, det er nok ikke helt dagligdags.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Går for mange
Både Tommy og Irene har mange tatoveringer.

- Vi er begge svært glade i tatoveringer og har en del hver, vi går for stort og mange på sikt.

Irene har åtte motiver i varierende størrelser, og den ene tatoveringen dekker snart hele høyrearmen hennes. Den første fikk hun da hun var 17 år.

- Jeg synes det er viktig å tenke på at man ikke tar noe som man kan fjerne, men noe man skal ha livet ut. Man bør gå for noe tidløst og ha i bakhodet at man blir eldre.

Irene mener også at en tatovering ikke skal være en motesak.

- Ikke ta noe som alle har eller noe som er kult akkurat der og da. Tenk personlighet og i samarbeid med tatovøren kan du ta noe du står for. Jeg synes heller ikke noe om når folk kritiserer andres tatoveringer. En tatovering er noe personlig, og skal tas uavhengig av hva andre synes.

Har du en god tatoveringshistorie? Send oss en mail!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.