Under dagens pressekonferanse viste Microsoft frem en rekke spill som bare kommer til Xbox 360 og som har vært hemmelige frem til i dag. Den kanskje største tittelen er «Halo: ODST», et nytt spill i «Halo»-serien som forteller historien sin gjennom ulike flashbacks. «ODST» slippes 22.september og alle som kjøper det får være med i betatesten av «Halo: Reach», som kommer i 2010.

Bilspillfantaster kommer til å sette pris på «Forza Motorsport 3». Utviklerne lover oss den lekreste grafikken, det største utvalget biler, den heftigste kjøreopplevelsen og den beste onlinedelen i noe bilspill denne generasjonen. «Forza 3» slippes i oktober.

Epic, utviklerne av «Gears of War», kommer med ett nytt spill og en utvidelsespakke. «Gears of War 2: Dark Corners» inneholder sju nye flerspillerkart, ett nytt enspillerkart og kommer i juli. «Shadow Complex» er et «Metroid»-lignende Live Arcade spill og utviklerne lover masse utforsking, mye action og heftige bosser. Ingen dato er kjent.

«Joy Ride» er et nytt avatar-basert kart-spill som skal være gratis å både hente ned og spille, men du må betale for mer innhold. Det vi fikk se minte litt om gamle «Micro Machines» med en dæsj «Trackmania».

«Crackdown» var ett av de første Xbox 360-spillene og under pressekonferansen bekreftet MS at en oppfølger er på vei. De sa ikke noe om «Crackdown 2» og traileren bestod utelukkende av datagenerert grafikk.

«Alan Wake», det ekstremt lovende skrekkspillet mange trodde skulle lide samme skjebne som «Duke Nukem Forever», ble endelig vist frem og ser nesten mer lovende ut nå enn for et par år siden. Grafikken var lekker, stemningen herlig nifs og fienden så skikkelig onde ut. Slippes våren 2010, hvis alt går etter planen.

Zombiesamarbeidsspillet «Left 4 Dead 2» er også på vei, og «Splinter Cell: Conviction» dukket endelig opp. Sam Fisher er hissig og ekstremt voldelig, Ubisoft ser ut til å ha beveget seg mer mot action og nedprioritert snikingen litt. Spillet slippes til høsten.

Microsoft hadde også en skikkelig godbit på lur, «Metal Gear Solid» kommer til Xbox 360. Spillet heter «Metal Gear Solid Rising» og har Raiden i hovedrollen, utgivelsesdato ukjent. Verken Microsoft eller Konami nevnte noe om eksklusivitet, så spillet kommer med all sannsynlighet til PS3 også.

Til slutt, alle dere som er glad i nettstedene Facebook og Twitter kan glede dere. Begge to integreres i Xbox 360-grensesnittet til høsten.