RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk amok med gavekort

Foto: Foto (Aust Agder Blad)
Sist oppdatert:
Ble avvist da han ville bytte julegaven sin.

I julen har det vært fokus på om det er greit å bytte julegavene sine, og hvordan man får til en vellykket byttehandel. Her ser du hvordan man ikke skal gjøre det:

Mannen kom syklende til butikken, og satte fra seg sykkelen rett ved inngang før han klokken 15.42 gikk inn i butikklokalet, skriver Aust Agder Blad.

Da han ikke fikk lov å løse inn et gavekort han var i besittelse av, ble han så sint at han slo i stykker deler av kassa-aparatet inne i butikken.

Ble avvist
- Han hadde et gavekort på 200 kroner fra handelsstanden, men vi er foreløpig ikke med på det samarbeidet. Derfor kunne han ikke få brukt gavekortet, forteller innehaver Terje Larsen til Aust Agder Blad.

Mannen ga seg ikke. Larsen, som selv sto i kassa på tidspunktet, måtte derfor på nytt si ifra om at det ikke var mulig å bruke kortet på Joker.

Tente
- Da slo han hånda i sinne i tastaturet til kassa slik at det ble ødelagt, og forlot butikken, sier Larsen, som ikke følte seg personlig truet i hendelsen.

Politiet var på oppdrag andre steder i regionen, men fra politivakta ble det meldt at en patrulje ville komme innom i løpet av tirsdagskvelden.

Butikken har bilder av mannen på video, noe som nok øker sjanse for at gjerningsmannen vil bli funnet.

Les flere saker i Aust Agder Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere