RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk bananas på danskebåten

Sist oppdatert:
30-års kalaset på danskebåten endte ikke helt som mannen hadde planlagt.

(iOslo.no) 30-åringen ble denne uken dømt til 120 dagers fengsel i Oslo tingrett for å angrepet en kvinne på danskebåten i fjor høst.

Slo med knyttet neve
Mannen feiret en venns 30-årsdag om bord på båten da han ifølge retten skal ha angrepet kvinnen ved den ene heisen på båten.

Han skal uprovosert ha nærmet seg kvinnen med følgende melding «Jeg skal faen meg ta deg». Deretter startet han å slå henne med knyttet neve i ansiktet, trampe på skulderbladene hennes og ta kvelertak på kvinnen.

Oppsøkte psykolog
Retten fant det ikke formildende at den tidligere ustraffede mannen var i en sårbar psykisk situasjon etter et samlivsbrudd. Ei heller at han på eget initiativ har oppsøkt hjelp hos psykolog.

Mannen ga i retten uttrykk for fortvilelse over voldshandlingene han utsatte kvinnen for og erkjente seg skyldig etter tiltalebeslutningen.

Sykemeldt
Da kvinnen kom hjem fra det som skulle være en hyggelig venninnetur oppsøkte hun lege og ble 100 prosent sykmeldt i en periode før hun gikk over på aktiv sykmelding. I retten fortalte hun at hun i dag er redd for å gå ut.

Mannen fortalte at han ikke husker noe av episoden. 30-åringen ble i tillegg til fengselsstraffen dømt til å betale 3000 kroner i saksomkostninger.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere