RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk barfot i New York

(Splash News)
Er rundt 15 grader nok til å kaste skoene da, Suri?

(SIDE2): Suri Cruise (snart 4 år) er en bestemt liten frøken. Torsdag dukket hun opp på mammas arm i en ermeløs kjole med store kanintøfler og tilsvarende ører. Men varmen ble tydelig for mye for den lille moteprinsessen, som raskt kastet både ører og tøfler.

Dermed gikk Suri barbeint med mamma på shopping i New York - denne tidlige vårdagen med omkring 15 grader i luften.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Forsiktig etter kritikken
Mamma Katie derimot ville ikke sette Suri barbeint ned på gaten i New York, så hun ble trygt holdt oppe på mammas arm gjennom bygatene. Inne i butikkene derimot fikk Suri løpe fritt barbeint. Katie er trolig litt mer forsiktig med datterens klesstil, etter en rekke kritikker for å ha kledd datteren for tynnkledd og i jentesko med høye hæler.

Kritikken har skuespilleren derimot tatt med et smil.

- Det er faktisk selskapsdansesko for barn. Hun elsker dem. Hun er som alle småjenter og elsker mine høye hæler, skal Katie ha sagt om datterens bruk av «voksenskoene».

Handlet designerklær til Suri
Butikkene som sto for tur var blant annet det franske motehuset Bonpoint, kjent for eksklusive og behagelige klær til barn.

Side2 presenterte tidligere i vår Oslos kuleste designerbutikker for barn. Martine Barneklær i Bygdøy Allé er blant barnebutikkene her hjemme som selger klær fra det populære merket. Se vårens kolleksjon fra Bonpoint på hjemmesiden her.

Se flere bilder av Suri og Katie her:

3126

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere