Gikk løs på sentersafen med dynamitt

Vestby/Oslo (NTB-Snorre Schjønberg): For andre gang på kort tid ble Vestby storsenter utsatt for forsøk på grovt tyveri. Denne gangen gikk tyvene løs på nattsafen på senterkontoret med dynamitt.

09.07.14 13:51

Det var lenge uklart om tyvene fikk med seg noe utbytte. Senterleder Christin Werge Johansen sa til VG at de som sprengte sentersafen natt til søndag, trolig fikk med seg pengene. Senere opplyser Follo-politiet derimot at tyvene reiste tomhendt fra Vestby.

Skadene etter eksplosjonen er begrenset til selve senterkontoret. Politiet har ingen spor etter gjerningspersonene, men jobber videre med saken.

- Både teknisk og taktisk etterforskning pågår, og vi ber alle som har opplysninger om å kontakte oss, sier operasjonsleder Marianne Coldevin-Kverme i Follo politidistrikt til NTB.

- Vi fikk inn melding fra en vekter klokken 4.10, og da vi kom til stedet så vi gjennom en knust rute at noen hadde forsøkt å sprenge i stykker en såkalt droppsafe, sier operasjonsleder Marianne Coldevin-Kverme i Follo politidistrikt til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.