Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort barn på TV

Så langt har to barn blitt gitt bort på tv-showet til Aamir Liaquat Hussain.

Price is Right i Pakistan, ledet av den kjente tv-verten Aamir Liaquat Hussain alias Aman Ramzan, er en stor suksess i Pakistan, men showet har også fått kritikk.

Sist uke overasket Hussain sine tv-seere ved å love en svært spesiell gave.

- Denne vakre jenta ble kastet på en søppelhaug av noen. Se så vakker og uskyldig hun er, sa Hussain og viste fram jenta til tv-publikum, skriver The Telegraph .

Se klipp fra showet nederst i saken.

Mange barn
Deretter presenterte han et ektepar som ble gitt den lille jenta mens kameraene rullet. Offisielt ble barnet gitt bort av Chhipa Welfare Association, en veldedighetsorganisasjon som redder overgitte barn. Ekteparet hadde tidligere henvendt seg til organisasjonen i håp om å få adoptere et barn.

Gråtende beskrev kvinnen den lille jenta som «en gave i Ramadan» før hennes ektemann beskrev hvor frustrerende det var å ikke kunne få barn.

- Disse 14 årene har vært harde. Folk sa at jeg burde gifte meg på nytt, men jeg var tålmodig og ba også min kone om å vise tålmodighet, sa han.

Denne uken ble en lignende hendelse gjentatt på nytt i tv-showet til Aamir Liaquat Hussain. Barnet ble presentert av Muhammad Ramzan Chhipa som driver den veldedige. organisasjonen.

Hard kamp om seerne
- Vi har mange barn som nettopp har blitt forlatt i søpla og på andre skitne steder. Mange ganger finner vi bare kroppene, så vi ber folk om å bringe barna til oss. Ikke bare forlat dem, sa han på tv.

Pakistan har tradisjon for sjokkerende tv, og kampen om seerne er høyest under Ramadan. En tv-vert fikk sparken etter å ha jaktet ned ugifte menn og kvinner som hadde stevnemøter uten ledsagere i parker.

En annen skapte overskrifter da han brøt seg inn på bordeller. Pakistansk tv har også sendt djevelutdrivelse og konvertering fra Hindu til Islam.

HTML EMBED
Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?