RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir bort reise til New York

Foto: Privat
Les appellen for bloggen Dagens Outfit.

(SIDE2): Hele 250 blogger ble nominert av blogglesere da Side2 skrev at vi i samarbeid med Lypsyl skal kåre Norges mest elskede blogg. Nå står 12 finalister igjen, og det er opp til deg hvem som fortjener tittelen og en reise til New York.

Stem på din favoritt her.

Hver dag fram til 9. april, når vinneren blir kåret, vil vi la de 12 finalistene holde hver sin appell gjennom Side2. I dag er det Dagens Outfit sin tur.

Besøk Dagens Outfit her.

Marie og Dennis som står bak bloggen vil gi bort sin reise til en av leserne dersom de vinner kåringen. Kanskje blir nettopp du den heldige? Les deres appell her:

Dagens Outfit handler ikke om hun som skriver innlegg og legger ut outfits. Den handler om deg. Og din stil. Og ikke minst din blogg. Siden oppstarten 14. april 2010 har vi jobbet utrettelig for å skape et sted for motebloggere i Norge. La dere finne frem til hverandre. Finne nye blogger å følge som du kanskje ikke ellers ville funnet i bloggjungelen. Gi alle en sjanse til å bli lest og sett av tusenvis av mennesker.

Vi har vunnet 3. plass i VG's kåring over de beste bloggene i Norge. Vi var nominert til Årest Beste Outfit blogg i Vixen Blog Awards. Og nå er vi altså nominert til Norges mest elskede blogg i regi av Side2 og Lypsyl.

Og når vi sier «vi» så mener vi oss. Altså, Dennis og Marie, men først og fremst alle dere som noen sinne har vært innom Dagens Outfit og sett, sendt inn, blitt publisert, beundret, ledd og blitt inspirert av de vakre og flotte menneskene vi daglig gir en mulighet til å få en stund i rampelyset på Dagens Outfit. Uavhengig av rase, kjønn, seksuell legning, politisk retning og kroppsfasong legger vi ut bilder av dere som har kombinert plagg på en måte vi mener kan inspirerere andre.

Derfor er det DERE som fortjener denne premien. Ikke Dennis og jeg. Vi har allerede bestemt oss for og spart penger til en tur til New York i løpet av året. Det fins ingenting vi heller vil enn å gi deg og en person du er glad i en tur til New York. En av dere som virkelig fortjener det. Vi har sagt det før og vi sier det igjen: En stemme for oss, er en stemme for DEG!

Stem på Dagens Outfit her.

Se også:
Passion 4 Baking-appellen:
- Gjør alt helhjertet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere