*Nettavisen* Nyheter.

Gir bort sexleker

Flaut å kjøpe? Nå kan du få sexleketøy, helt gratis.

15.04.08 14:05

(SIDE2): Kondomeriet gjør nå en skikkelig vårrengjøring og gir bort sexleketøy helt gratis.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det er i forbindelse med opprydningen i showrommet Kondomeriet gir bort produktene. En annonse på Zett skal lokke interesserte til å sende inn en morsom, interessant eller smiskende søknad.

Mange er interessert
- Vi har fått inn utrolig mange søknader allerede, sier Kjersti Antonsen ved Kondomeriet til Side2.

Det er snakk omn produkter fra hele varesortimentet, og selv om Antonsen synes det er utrolig kult begynner hun nå å angre litt.

- Jeg begynner neste å angre litt for det er så utrolig mange produkter. Og alt skal jo pakkes og settes navn på, ler hun.

Her er annonsen

Ser etter det kreative
Det er ingen frist for å sende inn søknad, og selv om det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet, er det en klar fordel om man skriver noe kreativt.

- Det er noen som har utmerket seg og som har vært veldig konkrete på hva de vil ha, avslutter Antonsen.

Her er noen av søknadene som har kommet inn og som har utmerket seg:

Jente 25

Hei! Leste Kjerstis blogginnlegg om tømming av showrommet, og noe sånt må man jo slå til på selv om det nesten virket som en forsinket aprilspøk;)

Jeg er ei jente på 25 som nylig er blitt singel, og overgangen fra sex en gang om dagen til «når det faller seg slik» har vært tøff og ikke minst gått ut over vennene mine, som mottar all seksuell frustrasjon; det går vel egentlig ikke an å ha en normal samtale med meg for tiden uten at jeg klarer å vri temaet til noe som har med sex å gjøre... Jeg tror det hadde vært veldig fint med en something-something som kunne hjelpe meg å få utløp for noe av all den energien og spenningene!

Gutt

Du har ikke ei dørhuske å gi bort, da? Fordi det er så mye vanskeligere å forklare seg vekk fra enn et skarve sett med håndjern, liksom. Ikke for det, håndjern hadde jo vært kult, det også. Dessuten er jeg tom for massasjeolje. Huska står likevel på toppen av lista. En sånn ei har jeg ønsket meg lenge.

Jente

Lille Lena, søt og grei
venter nå på våren.
Kroppen den er varm og yr,
men ingen mann i hjemmet.
Tenk om hun kunne få,
et leketøy å ordne seg på.
Da hadde hun møtt sommer`n
med et digert smil om munnen

Les mer om Sex & Samliv her

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.