RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir hold-anbefaling på Tomra

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier gir en "hold-anbefaling" på Tomra-aksjen til tross for positive nyheter fra Tyskland. Meglerhuset venter at den såkalte clearing-kontrakten kommer i slutten av april, og at bestillingene av automater starter i mai/jun
ABG Sundal Collier mener at valget av sikkerhetsmerkesystemet Video-Jet ikke byr på problemer for levering av panteautomater for Tomra i Tyskland. Meglerhuset tror likevel at bransjen vil avvente bestillinger av panteautomater i Tyskland til mai/juni. Den endelige avgjørelsen om klareringssystem-kontrakten (clearing) kommer ikke før i slutten av april, tror ABG Sundal Collier.

Sundal Collier mener at nyheten fra Tyskland er positiv, men advarer mot et dårlig første halvår for Tomra.

- På rett vei i Tyskland - taper andre steder, heter det i analysen fra ABG Sundal Collier.

- Første halvår 2003 vil sannsynligvis fortsatt bli ekstremt svakt, og selv om nye ordrer fra Tyskland kommer, kan høye initielle kostnader svekke også tredje kvartal. Vær oppmerksom på betydelige nedside i konsensus for 2003, skriver ABG Sundal Collier.

Oppsummering
Anbefaling: Hold
Kursmål: 30 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 31. mars 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere