RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir interiørtips på butikken

Sist oppdatert:
- Det hender jeg må gi folk tips om oppussing nå jeg er på butikken, sier Kjersti Bergesen. Nå er hun klar for runde to av oppussingsserien «Tid for hjem».

(SIDE2:) Torsdag setter hun i gang med nye oppussingsprosjekter i åtte norske hjem. Programmet er skåret over samme lest som sist og denne gangen pusser de blant annet opp et kjøkken, en entré, en bar, en garasje og en stue.

- Det er ingen endringer i konseptet fordi publikum likte det de så, men vi har fått inn en dansk designer i tillegg, forteller Bergesen til side2.

Nips og furu
Designerne Simon Davies og Jon Eliassen var også med forrige sesong. Den nye tilveksten heter John Zoffman.

- De bytter på å være med i programmene, sier hun.

- Er det mye nips og furumøbler i norske hjem fremdeles?

- De som melder seg på har som regel et problem med det rommet de ønsker hjelp til å pusse opp. Så det er nok litt nips ja.

Bare fornøyde deltakere
Kjersti snakker selv med de som har meldt seg på om hva de ønsker med rommet som skal pusses opp. Deretter får designerne frie tøyler til å gjøre akkurat det de vil med rommet. Og selv om det høres risikabelt ut, har de aldri opplevd at noen ikke har likt resulatet.

- Nei. Jeg har inntrykk av at folk har vært fornøyde. Noen av de som var med første serien har bare skiftet ut plantene i blomsterpottene, sier hun og legger til at det morsomste er å pusse opp rom med store flater.

- Det er kjekkest når det er litt romslig. Som for eksempel en stue.

Hvilke tips vil du gi folk som skal pusse opp?

- Det er viktig å rydde før du begynner og legge mye vekt på godt forarbeid. Det er også viktig å tenke gjennom hva en skal bruke rommet til. Dessuten er det viktig å skaffe alt du trenger til oppussingen, slik at du har alt for hånden når du trenger det, sier hun.

«Tid for hjem» søker allerede nå deltageren til neste runde. Søknadskjema finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere