RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir mer helvete enn håp

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Kroken på døra for de fleste av stjernekokkens restaurantprosjekter.

(SIDE2): Gordon Ramsay er kjent for å kjefte og smelle og til tider gå langt over streken når han herser med restauranteiere og kokker. Men å være stor i kjeften hjelper tydeligvis ikke så mye som m an kan få inntrykk av på TV-skjermen.

Åtte av 13
Over halvparten av restaurantene Ramsay sverget på å redde i den amerikanske serien av «Kitchen Nightmares» har gått konkurs, til tross for at Ramsay svingte pisk og tryllestav for å gjøre stedene velsmakende og innbydende.

Av de 13 restaurantene han besøkte og gjorde store forandringer på i løpet av de to første sesongene, er det bare fem som fremdeles eksisterer, melder Splash.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

- Drittslenger
Og ikke alle er like begeistret for hva den skotske kokken gjorde.

Dave Leonard ved «Black Pearl» i Chelsea, New York, kaller Ramsay for en «drittslengende tepose». En måned etter at episoden der «Black Pearl» fikk en overhaling, stengte stedet.

I en e-post som senere dukket opp på en matblogg, skriver Leonard:

- Vi skulle ha tatt en side i historien, gjort opprør og sendt han blodig tilbake til Kong George, snerrer Leonard.

- Ikke håp
Men ikke alle skylder på Ramsays inntreden som årsak for at de må stenge. Chris Posner, eieren av «Hannah & Mason's», sier han er skuffet over Ramsay-effekten, men at stedet trolig måtte ha stengt uansett.

Ramsay selv sier at noen av spisestedene var uten håp uansett hva han hadde gjort for å forsøke å redde dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere