RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir parkbesøkende sexsjokk

Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
Frivole gjester viser fram sine sexkunster for parkbesøkende på luksushotell i New York.

(SIDE2:) Luksushotellet The Standard i New York har fått et litt delikat problem. Hotellets ene fasade er bare glassvinduer og vender mot en park. Nå har det blitt et yndet sted for elleville amerikanere som liker å blotte seg og ha sex foran tilskuere.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Sexshow
Ifølge amerikanske media har gjester på hotellet bevisst latt være å trekke for gardinene mens de har hatt sex. Aktiviteten har nå blitt så påfallende at den ikke kan unnlates å bli omtalt.

Tilskuere har rapportert om nakne menn som onanerer, filming av pornofilmer og par som rett og slett holder sexshow for forbipasserende. En butikkmedarbeider i området har rapportert å ha sett en naken jente hoppe på trampoline foran et stort vindu.

Nå har byrådet i byen tatt til orde for det de sier er helt uakseptabel oppførsel.

- Vinduer er gjennomsiktige
Hotellet har sendt ut en pressemelding der de sier at de vil diskret påminne gjestene sine om at vinduer er transparente. Problemet til hotellet er at de nærmest har avertert og spøkt med at her kan folk ha sex med fullt innsyn.

- We'll put up with your banging if you'll put up with ours, sa et reklamebanner da hotellet var under oppførelse.

Mulig vil dette gi Standard Hotel god reklame. Historien om de eksibisjonistiske gjestene har i alle fall gått verden rundt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere