RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gisele kaster klærne igjen

Sist oppdatert:
Supermodell Gisele Bundchen pryder forsiden av herremagasinet GQ i juli – kun iført strømper og BH.

(YEYE): Gisele Bundchen er ikke en Victoria’s Secrets-modell- lenger, men hennes dager som undertøysmodell er langt fra over.

I juliutgaven av magasinet GQ er modellen avbildet heller lettkledt i flere sexy positurer. Ifølge Pop Sugar er hun ikke like avslørende i intervjuet som på bildene, selv om hun omtaler personlige temaer som karrieren, omdømmet og forholdet til NFL-quarterbacken Tom Brady.

GISELE Bundchen
GISELE Bundchen
SKJØNNHETSRUTINER: Selv om GIsele er naturlig vakker, må også hun jukse litt. Her backstage under et av Victorias Secrets moteshow.

Slo gjennom i 20-årene
Bündchen har vært modell siden hun var 13 år, og slo virkelig gjennom i 1999 da hun figurerte avkledt på forsiden av Vogue. Nå er hun en av verdens best betalte modeller.

Bündchen fikk i stor grad æren for å ha endt moteperioden kalt heroin chic, som representerte sykelig tynne modeller. Hun har vært ansiktet for en rekke store kosmetikkmerker de siste årene. I dag er hun ansiktet til Apple Computer.

Det er langt fra første gang supermodellen kaster klærne. Nylig lanserte hun en reklamekampanje for sin egen skoserie der hun selv er frontfigur – kun iført en «vannkjole».

Side2: Giseles gjennomsiktige kjole

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere