RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Trond Giske dukker opp som politisk ekspert i kveldens Klisterhjerne
Trond Giske dukker opp som politisk ekspert i kveldens Klisterhjerne

Giske og Gaup i Klisterhjerne

Sist oppdatert:
Skuespiller Mikkel Gaup og politiker Trond Giske dukker opp som eksperter for å stille vanskelige spørsmål til elevene i Klisterhjerne.

Elevene som skal møtes til duell er Amila Sulievic fra Ny Krohnborg barneskole i Bergen, Christian Cristobal fra Jordan ungomsskole i Oslo og Erlend Andreas Gjære fra Spjelkavik videregående skole på Sunnmøre.

Politiker Trond Giske dukker opp som ekspert i politikk. Han er overdommer når tre spente elever skal stå ved monitortavlen for å gjette på spørsmål. Men hvordan var Trond Giske selv på skolen?

- Var du en Klisterhjerne på skolen?

- Tja, hadde lett for å huske ting, men jeg var ikke så flink til å sitte i ro i klasserommet.

- Hvilken skole gikk du på? (barne, ungdoms og videregående/gymnas)

- Nardo skole, Singsaker skole og Trondheim Katedralskole.

- Hvilket fag likte du best?

- Naturfag.

- Hva drømte du om å bli av yrke?

- Journalist eller lærer.

Skuespiller Mikkel Gaup som selv er same, stiller som ekspert når elvene skal svare på spørsmål fra temaet «Urbefolkning».

I tillegg til Gaup og Giske kommer også veterinær Monica Heggelund i studio som ekspert når temaet dreier seg om «Sansene våre». Monica har med seg en politibetjent og politi/narkohunden Egon som skal vise hvordan en topptrent politihund bruker sansene sine i arbeid.

Kveldens elever

Amila Sulievic (13) fra Ny Krohnborg skole i Bergen. Amila er opprinnelig fra Bosnia. Hun danser streetdance, spiller piano og leker med lillebroren sin på fritiden. Som særemne har hun valgt seg « Buddhisme».

Christian Cristobal går på Jordal ungdomsskole i Oslo. Christian driver med streetsykling og spiller basket på fritiden. Særemne: « Den kalde krigen».

Erlend Andreas Gjære fra Spjelkavik videregående skole i Ålesund. Erlend er kristen og synger og spiller gitar i koret « Respons». Særemne: «Hans Nilsen Hauge».

På TV 2 søndag 7. november 2004 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere