Gjelstens største på flue

Bjørn Rune Gjelsten har notert seg for sin største laks på flue i Orkla. Hele 17,2 kilo veide fisken.

15.06.06 13:38

Det var i 13-tiden onsdag som den pasjonerte laksefiskeren fikk på storfisken. Han sto da og fisket i Øvre Varghølen i Orkla.

- Han sto alene da han fikk på fisken. Men heldigvis var det noen som oppdaget at han hadde storfisk på. Dermed fikk han hjelp med å få inn laksen. Da hadde han holdt på i over en time, forteller Rune Krogdahl til TV 2 Nettavisen.

Finansmannen har fisket i Orkla siden søndag, og dette var den andre laksen han har fått på land. Den første veide rundt 7 kilo. Laksen i går på 17,2 kilo er den største som er tatt på flue i Orkla i år – og den nest største totalt.

- Jeg er ikke sikker på om det er den største han har fått på flue noen gang. Men det er i alle fall den største han har fått på flue i Orkla noen gang, forteller Krogdahl videre.

Gjelstens laks er nesten stor nok til å havne på TV 2 Nettavisens "ti på topp-liste". Seks hekto til, og laksen ville vært inne på lista.

Bjørn Rune Gjelsten leier også fisket i Målselvfossen i Troms. En av de aller beste fiskeplassene i norske lakseelver. Der starter fisket noe seinere i sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.