RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjenforent med faren

Prinsessen av rehab går nye veier for å løse problemene.

Side2: Det kan se ut som en tur på rehab leger alle sår. Onsdag skrev Side2 at Lindsay Lohan har funnet kjærligheten på rehabiliteringssenteret. Nå har hun også blitt gjenforent med faren, Michael Lohan, som hun ikke har møtt på tre år, skriver Splash News.

Les også: Lindsay med ny kjæreste

-I det øyeblikket Lindsay så Michael begynte hun å løpe og hoppet inn i farens armer, sa et øyevitne til gjenforeningen.

- Faren klemte henne og svingte henne rundt. Lindsay var veldig lykkelig. Det var veldig følelsesladet, fortalte øyevitne videre.

Skilsmisse og fengsel

Faren har hatt et anstrengt forhold til familien i forbindelse med skilsmissen med Lindsays mor, Dina. I mars slapp han ut av fengsel, etter å ha sittet inne bak murene i to år for fyllekjøring, og forrige måned ble skilsmissen ferdig.

- Jeg vil ikke si noe om forholdet mellom Lindsay og meg, men gjenforeningen var fantastisk, sa Michael til E! News.

Hennes pappa, tross alt.

Ifølge Dina Lohan har hun og Lindsay diskutert en gjenforening, og funnet ut at å ordne opp med faren kunne hjelpe henne med å bli fortere frisk igjen.

- Det er fortsatt hennes egen pappa, uansett hvordan du vinkler det, sa hun.

Faren fikk tillatelse til å reise til Utah for å besøke datteren på Cirque Lodge Rehabilitation Centre. En kilde på klinikken sa at han planlegger å bli til lørdag, og at de skal på familieterapi for å lege gamle sår.

Lindsay er på rehab for tredje gang dette året, etter at hun ble arrestert i juli for å ha fyllekjørt, men kilder skal har sagt hun er ferdig om et par uker.

Les også: Lindsay må sone i fengsel

Les mer om kjendiser her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere