RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjennombrudd for EDB

Sist oppdatert:
En avtale med GE Money Bank kan åpne dører internasjonalt.
EDB Business Partner melder om et internasjonalt gjennombrudd. I en pressemelding presenterer de en avtale med GE Money Bank som gjelder EDBs løsninger og basis bankdrift for Danmark og Norge med øvrige Norden og Baltikum som opsjon.

Avtalen går over syv år og første fase er verdtsatt til 160 millioner kroner.

- Dette er et internasjonalt gjennombrudd for EDBs løsningsportefølje og viser at vi lykkes med den strategien vi har lagt for bank- og finanssatsingen. GE Money Bank er en stor og spennende aktør i det internasjonale bankmarkedet, og denne avtalen åpner veien for et langsiktig samarbeid med banken på en rekke områder i det europeiske markedet, sier konsernsjef Endre Rangnes, EDB i forbindelse med pressemeldingen.

Gjennombruddet gjelder kommer i forbindelse med samarbeidet med i-flex og reskontrosystemet basert på Flexcubeløsningen til i-flex. Ellers består leveransen til GE Money Bank av standardkomponenter for kort, betaling og myndighetsrapportering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere