RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjennombrudd i Aker RGI-forhandlingene

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke og de utløste minoritetesaksjonærene i Aker RGI skal ha gjenopptatt dialogen i all hemmelighet, og det kan være nær en løsning
Det var for en drøy uke siden at Røkke på den ene siden og de tidligere minoritetsaksjonærene på den andre med Folketrygdfondet i spissen avsluttet forliksforhandlingene uten løsning. Ifølge Aftenposten skal partene i all stillhet nå ha tatt opp igjen dialogen.

Kjell Inge Røkke og advokatene til over 1100 tidligere minoritetsaksjonærene har valgt å legge lokk på prosessen i denne runde på grunn av all medieomtalen ved første forhandlingsrunde.

Men etter det Aftenposten forstår kan det imidlertid alt i dag komme til en løsning, og partene vil da be om utsettelse av rettssaken som er berammet for lagmannsretten med oppstart neste uke. Etter dommen i første rettsinstans skylder Røkke sine tidligere aksjonærer 550 millioner kroner inkludert renter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere