Gå til sidens hovedinnhold

Gjennomgang av Bioshock 2

Kreativ sjef i 2K Games viser frem våpen, fiender og omgivelser i «Bioshock 2».

(Spill): «Bioshock 2» er et av de spillene vi i Spillmagasinet gleder oss mest til. Vi mente det første spillet i den ferske serien var årets viktigste i 2007. Forventningene til oppfølgeren er med andre store.

Det er utviklerne i 2K er smertelig klar over, men mener de skal klare å overraske spillerne også denne gangen, forklarer spillstudioet i en ni minutters gjennomgang av spillet.

- «Bioshock» er et vanskelig spill å følge opp. Alle har sin oppfatning av det og vi ønsker å overraske spillerne uansett hva de forventer seg, sier kreativ sjef Jordan Thomas i 2K Games.

Han forklarer at spillerne vil møte enda tøffere moralske dilemmaer i «Bioshock 2» og at det blir mulig å skape sin egen rolle på en helt ny måte.

- Mye har forandret seg i Rapture siden det første spillet, men noe av det som er mest annerledes i «Bioshock 2» er at du trer inn i skoene til Big Daddy - og får bruke hans signaturvåpen.

Mer fra Spillmagasinet:

Big Daddy var hovedfienden din i det første spillet og hans mest kjente våpen er drillen festet til høyrehånden. I den ni minutter lange gjennomgangen av spillet viser Jordan Thomas oss hvordan den fungerer sammen med en rekke andre våpen og hvilke fiender du kan forvente å møte på i spillet.

Du spiller dessuten ikke som hvilken som helst Big Daddy, men den aller første versjonen. En slags prototype som kan tenke selv og bruke plasmider for å skyte ild ut av hendene og så videre.

Gleder du deg til «Bioshock 2» kan vi anbefale å se utviklerdagboken nedenfor.

HTML EMBED
video_embed(12482,1);

«Bioshock 2» slippes etter planen til PC og Xbox høsten 2009 og til PS3 våren 2010. Les mer om spillet på detaljsiden for «Bioshock 2».

1870

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken