*Nettavisen* Nyheter.

Gjennomsiktig trend

Foto: (Getty)

Nå er det «in» å vise hud. Se selv.

(SIDE2): Den ene kjendisen etter den andre entret den røde løperen i gjennomsiktige blondekjoler.

Det var under den årlige musikkprisutdelingen, American Music Award, i Los Angeles stjernene hadde kledt seg i de avslørende kjolene - og det til stor glede for det fremmøtte pressekorpset.

Se flere lekre kjoler fra den røde løperen i bildekarusellen under!

Gjennomsiktig og lekkert
Heidi Klum og Rihanna var to av de som kanskje stilte i kvelden mest sexy blondekreasjoner, men de greide likevel å se elegante ut. Årsaken er at de begge balanserte blondestilen med lange og glamorøse silhuetter - så det var på ingen måte noe upassende over antrekkene deres.

Det samme kan derimot ikke sies om realitystjernen Tila Tequila som var en av de som fikk mest oppmerksomhet for sitt kjolevalg.

Les hele saken her:Hva gjør du her, Tila?

Glitrende paljettkjoler
En annen sexy slager på den røde løperen er glitrende kreasjoner.

I Hollywood er glitter og glamour alltid i tiden, og nå ser det ut til at også stjernene har funnet ut at det ikke er gull alt som glitrer.

Sangerinnen Brandy så lekker ut i sine paljettbukser og kraftige ankelsko. Det var noe sexy over den avslappede stilen, kanskje fordi hun kombinerte de glitrende buksene med en gjennomsiktig turtle neck.

Skuespilleren Stana Catic var utvilsomt en av kvelden mest sexy i sin tettsittende paljettkjole med matchende hæler. Men hun fikk hard konkurranse fra den Ukrainsk-Amerikanske danseren Karina Smirnoff som viste fram sin veltrente kropp i en stroppeløs sak med sort belte.

(artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Alltid blant favorittene
Men man trenger verken vise bar hud, eller stille i glitter for å se sexy ut på den røde løperen.

Den lille sorte er fortsatt en av kjendisfavorittene, og både vakre Jessica Alba, Mena Suvari og Kelly Osbourne stilte i en trang kreasjon i av denne sorten - og det med stort hell.

Les også: Stjernenes favorittfarge

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Vinnerne
Det var tenåringsidolet Justin Bieber som sanket inn flest priser under gårsdagens stjernespekkede show. Hele fire prisen kunne den unge gutten ta med seg hjem, mens hans gode venn Usher fikk med seg to priser.

Også Lady Gaga, Taylor Swift og Rihanna ble hedret, de fikk alle prisen for beste kvinnelige artist i sine respektive musikksjangrer.

Black Eyed Peas dro hjem med prisen for beste gruppe innenfor pop/rock sjangeren, mens Carrie Underwood fikk den prestisjefylte country prisen for sitt album «Play On».

SE FLERE KJENDISER PÅ DEN RØDE LØPEREN HER:

3913

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.