Gå til sidens hovedinnhold

Gjenopptar jakten på drapsmistenkt ekspolitimann

Los Angeles (NTB-Reuters): Amerikansk politi gjenopptok lørdag jakten på den tidligere politimannen som er mistenkt for tre drap i California.

33-åringen har erklært krig mot politifolk og deres familier i et internettmanifest, hvor han beklager seg over å ha mistet jobben i politiet i Los Angeles i 2008.

Jakten foregår ved feriestedet Big Bear Lake i San Bernardino-fjellene 13 mil nordøst for Los Angeles vest i USA. Den ble natt til lørdag innstilt da stort snøfall tvang politiet til å sette sine helikoptre på bakken.

Letingen er konsentrert i dette området, fordi ekspolitimannens bil ble funnet utbrent der torsdag. Men myndighetene har erkjent at han kan ha kommet seg unna uten å ha blitt oppdaget.

Ifølge amerikanske medier er mannen bevæpnet, og han beskrives som svært farlig. 33-åringen er mistenkt for å ha drept to personer søndag og for å ha drept en politimann og skutt og skadet to andre personer torsdag.

Den ene av de to som ble drept søndag, er datteren til en tidligere politimann som nå jobber som advokat. 33-åringen mener advokaten er skyld i at han mistet jobben i politiet. (©NTB)

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene