RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige fornøyd med aksjeporteføljen

Sist oppdatert:
Meglerhuset Gjensidige Nor Equities er fornøyd med sin anbefalte aksjeportefølje til investorer. Sjekk porteføljen her
Meglerhuset Gjensidige Nor Equities har beholdt den samme anbefalte aksjeporteføljen den siste tiden. Også denne uken holdes porteføljen uendret.

- Nok en uke har Modellporteføljen gjort det bedre enn OSEBX-indeksen. Vi er fortsatt fornøyd med sammensetningen av porteføljen og tror den vil klare seg bra i uken som kommer. Ingen endringer denne uken, skriver Gjensidige Nor Equities i en melding.

Statoil og Norsk Hydro beholdes i porteføljen på grunn av oljeeksponeringen. Prosafte beholdes etter gode resultater i fjerde kvartal. For Telenor tror Gjensidige Nor Equities på en bedring i kontantstrømmen fremover, noe meglerhuset tror spesielt vil overraske utenlandske meglerhus.

Videre mener Gjensidige Nor at DnB-aksjen er lavt priset mot andre nordiske finansaksjer. For Orklas del mener meglerhuset at fjerde kvartalstallene omtrent var som ventet.

Dette er Gjensidige Nors modellportefølje for investorer:

*DnB
*Orkla
*Telenor
*Statoil
*Norsk Hydro
*Prosafe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere