RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige fortsetter med salg på Tomra

Sist oppdatert:
Meglerhuset Gjensidige Nor Equities fortsetter å gi en salgsanbefaling på Tomra-aksjen. Meglerhuset er skeptisk til situasjonen i Tyskland
Som iMarkedet skrev torsdag, vil det reviderte pantedirektivet i Tyskland ikke bli votert over 26. september. Meglerhuset Gjensidige Nor Equities skriver at dette fører til at den politiske risikoen vil øke for Tomra-aksjonærene.

I beste fall vil dette føre til forsinkelser før Tomra mottar panteautomat-ordre, skriver Gjensidige Nor Equities i dagens morgenrapport.

Meglerhuset er også bekymret over studier som viser at rundt 10.000 arbeidsplasser i Tyskland vil forsvinne, som følge av panteinnføringen.

- Argumentet om tap av arbeidsplasser er seriøst siden en tolkning av forsinkelsen i avstemningen er at politikerne kan vurdere og fjerne panten for å redde jobber, skriver Gjensidige Nor Equities.

Oppsummering:

Anbefaling: Salg
Meglerhus: Gjensidige Nor Equities
Dato: 11. september 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere