RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige Nor gjør endringer i aksjeporteføljen

Sist oppdatert:
Meglerhuset Gjensidige NOR Equities tar ut to aksjer og erstatter disse med to nye i denne ukens anbefalte aksjeportefølje for investorer
Først av alt velger Gjensidige NOR Equities å ta ut DnB av sin aksjeportefølje. Bakgrunnen for dette er at meglerhuset er en av rådgiverne i forbindelse med en mulig fusjon mellom Gjensidige NOR og DnB.

I tillegg til dette blir Statoil tatt ut av den anbefalte aksjeporteføljen til investorer. Statoil-aksjen blir byttet ut med Frontline-aksjen.

- Inn går Frontline da det fortsatt er god aktivitet i tankmarkedet og meget lav tilgjengelighet av skip som skaper et meget "bull scenario" for denne uken.

I tillegg til Frontline som nykommer i porteføljen, er Ekornes-aksjen tatt inn denne uken. Gjensidige Nor Equities peker på at møbelselskapet overrasket i fjerde kvartal med omsetningsvekst på 10,6 prosent, samtidig som marginene var bedre enn forventet.

Dette er den nye anbefalte aksjeporteføljen for investorer fra Gjensidige Nor Equities:

* Ekornes
* Orkla
* Telenor
* Frontline
* Norsk Hydro
* Prosafe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere