RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige NOR satser på TGS

Sist oppdatert:
Gjensidige NOR Equities anbefaler kjøp av TGS NOPEC og konsernsjef Hank Hamilton i sin siste ukesportefølje. Statoil åker ut. Her kan du se hva annet som anbefales
TGS tas inn i porteføljen fordi tallene tallene fra første kvartal viser at selskapet er på rett vei etter et vanskelig andre halvår i 2002. Samtidig er det tegn til økt aktivitet i Mexicogulfen, som er TGS' viktigste marked, fremgår det av ukesporteføljen til Gjensidige NOR Equities.

Det vises videre til at selskapet oppretterholder guidance for 2003, og gitt meglerhusets estimater, prises selskapet til P/E på 7 for 2003.

Statoil går ut etter en oppgang på 5,5 prosent siden anbefalingen.

Ellers anbefales BNbank, Orkla, Telenor, Norsk Hydro og Prosafe.

Den siste uken har modellporteføljen hatt en avkastning på 1,98 prosent, mot 2,78 prosent for Oslo Børs hovedindeks. Likevel har porteføljen klart slått hovedindeksen hittil i år, med 14,95 prosent, mot 4,92 prosent. Også de siste årene har porteføljen slått indeksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere