RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige Nor tar inn Nera

Sist oppdatert:
Gjensidige Nor Equities tar ut Gresvig og satser i stedet på Nera og Bjørn Ove Skjeie etter at sistnevnte leverte oppløftende resultater fredag
Gjensidige Nor tar ut Gresvig av porteføljen etter at aksjen har steget 21 prosent siden meglerhuset tok den inn i porteføljen.

Inn kommer Nera etter at selskapet på fredag leverte oppløftende resultater i andre kvartal 2003. Gjensidige Nor mener Nera-tallene var bedre enn ventet på samtlige av de viktige verdidriverne.

- Basert på våre nye estimater er Nera vesentlig billigere nå enn før tallene. I tillegg fortjener aksjen en redusert rabatt på de underliggende verdier fordi tilliten øker til at selskapet nå er i ferd med å legge deler av sin brokede historie bak seg, heter det i rapporten fra Gjensidige Nor Equities.

Meglerhuset ser Nera i 15 kroner på kort sikt men tror aksjen har langt høyere potensial og har en kjøpsanbefaling på selskapet.

Foruten Nera består modellporteføljen til Gjensidige Nor Equities av DnB, Orkla, Telenor, Aker Kværner og Norsk Hydro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere