Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjester drakk seg fulle på do - nå kan utestedet få skjenkestopp

De to fulle gjestene burde blitt bedt om å forlate stedet på et tidligere tidspunkt, mener skjenkekontrollørene. De innstiller på at Biskopen får inndratt sin bevilling for en periode på to uker.
De to fulle gjestene burde blitt bedt om å forlate stedet på et tidligere tidspunkt, mener skjenkekontrollørene. De innstiller på at Biskopen får inndratt sin bevilling for en periode på to uker. Foto: Rune Johansen (arkivfoto) (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
«Vi dreit på draget», skrev gjestene. Det hjelper dessverre ikke Biskopen.

En lørdagskveld i slutten av oktober valgte to gjester på Biskopen å dele en flaske vodka på toalettet da de ikke fikk mer drikke i baren, skriver Bergensavisen.

Skjenkekontrollørene, som også var på stedet denne kvelden, observerte de to gjestene og oppfattet dem som svært beruset.

I kontrollørens rapport fra kvelden beskrives det hvordan gjestene hadde problemer med å reise seg fra barstolene de satt på, hvordan den ene hadde problemer med å ta på seg jakken, og at de sjanglet og falt veltet stoler på vei ut av stedet.

Den ene gjesten skal ha vært svært motvillig til å forlate utestedet, noe som ifølge rapporten førte til en slags brytekamp mellom de to berusede gjestene, før de bokstavelig talt falt ut av døren da de omsider forlot utestedet.

Ba om unnskyldning

I etterkant av skjenkekontrollørens besøk sendte de to gjestene et brev til Kontor for skjenkesaker, der de ba om unnskyldning for sin oppførsel, og innrømte å ha drukket medbragt inne på utestedets toalett.

Skjenkekontoret har nå ferdigbehandlet saken og sendt den over til byrådet, som skal behandle den i sitt møte neste torsdag.

I innstillingen fra Kontor for skjenkesaker anbefales det at Biskopen får inndratt sin skjenkebevilling for en periode på to uker.

Skjenkekontoret mener utestedet burde blitt vist ut fra skjenkestedet på et tidligere tidspunkt, på grunn av sitt høye beruselsesnivå. De observerte de fulle gjestene i rundt en halvtime før de forlot stedet.

Dersom byrådet følger skjenkekontorets anbefaling, får utestedet en periode på seksti dager til å gjennomføre de to ukene uten alkoholservering.

Les flere saker i Bergensavisen

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere