Gjett hva fotografen så

Foto: Splash News (Splash News/All Over)

Noen ganger hjelper det å studere kjendisene med lupe.

16.03.09 16:02

(SIDE2): Over ser du et nærbilde av Jennifer Lopez, og under ser du et avstandsbilde i samme serie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stjernen har ofte fått oppmerksomhet for sine dristige kjoler og dype utringninger. Det skjedde blant annet på Golden Globe-utdelingen i januar.

Les mer om antrekket hennes der: J-Lo kveldens dristigste?

På bildet over var imidlertid fotografen oppmerksom på stjernens ring, noe fotografer ofte er når det kommer til kjendiser ettersom det kan si både det ene og det andre om deres økonomi og sivilstatus.

Ringen til Lopez var imidlertid ikke mer spennende enn at den viser navnet hennes, men for dem som ønsker å kopiere stjernene er jo det et godt tips.

Til tross for massive rykter om at hun og ektemannen Marc Anthony er i ferd med å gå hver til sitt har paret fremstått som et helt normalt ektepar ved en rekke anledninger i vinter. Blant annet holdt de konsert sammen på Madison Square Garden på Valentinsdagen.

Nygift med ettertraktet ring
En annen ring som er i fokus om dagen er gifteringen til supermodellen Gisele Bündchen. I en privat seremoni i Santa Monica skal supermodellen ha gitt sitt ja til fotballstjernen Tom Brady (31) i slutten av februar.

I helgen dukket paret opp på Guarulhos flyplass i Sao Paulo, og dette var ifølge Splash starten på bryllupsreisen deres.

Paret var kledd som vanlige turister og minnet lite om to stjerner innenfor hvert sitt område, men oppmerksomme fotografer spottet dem og knipset i vei.

Da ble selvsagt ringen til Gisele et yndet fotoobjekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.