*Nettavisen* Nyheter.

Gjett hvem som viste rumpa?

Foto: (Scanpix)

Lady Gaga overrasket ikke på Grammy - se kjolebildene her!

01.02.10 11:24

(SIDE2): Hadde Lady Gaga (23) troppet opp på en fest eller prisutdeling i vanlig kjole, hadde ingen kjent henne igjen. Hun er like berømt for sin smågale stil, som for musikken sin.

Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

Galskap-mote
Under nattens Grammy-utdeling i Los Angeles sviktet selvsagt Lady Gaga ikke. Hun hadde en rekke kjoleskift, men det var den siste kjolen som kanskje vakte mest oppsikt.

Full av paljetter og skinnende steiner, så den korte kjolen ut som et klassisk Gaga-antrekk, men kjolen var brettet opp bak slik at en underbukse (også den med paljetter på) kom til syne. Over psykedeliske plattformsko så artisten ut til å være helt i tråd med sin utagerende og fullstendig ville stil.

Det første antrekket var signert Armani Privé - en lys fiolett farget kjole, som så ut som den var inspirert av verdensrommet.

Matchet med en stor stjerne, tok hun kjolen til nye galakser...

Lady Gaga sikret seg Grammy for albumet «The Fame».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Sofistikerte
En del av musikkbransjen største kvinnelige stjerner kjørte en litt mer sofistikert og elegant stil på den røde løperen.

Både Pink (30), Beyoncé (28) og Rihanna (21) var alle strålende vakre på løperen i sine lange aftenkjoler. Men en av dem som skilte seg ut var en 20-åring fra Pennsylvania.

Taylor Swifts midnattsblå paljettkjole gjorde sitt til at countryartisten skinte om kapp med de fire grammystatuettene hun tok med seg.

Hun fikk altså fire av de i alt åtte prisene hun var nominert til - deriblant trofeet som går for å være det aller mest ettertraktede - nemlig «Årets album».

Historisk
Beyoncé Knowles var nominert til hele ti Grammy-priser og hentet hjem seks av dem natt til mandag i Los Angeles.

Det betyr at hun er den mestvinnende kvinnelige artisten gjennom tidene. Fra scenen takket hun sin ektemann Jay-Z (40), som for øvrig tok hjem tre priser.

- Jeg må takke min familie for all deres støtte, spesielt min ektemann. Jeg elsker deg, sa Beyoncé i takketalen, til stor overraskelse for sin ektemann og publikum.

Paret, som giftet seg i all hemmelighet i 2008, er kjent for å holde en ganske krass avstand mellom privatliv og det offentlige liv, så kjærlighetserklæringen ble definitivt lagt merke til.

Les mer her:Nå er Beyoncé historisk

2810

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.