RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjeve priser til Conan

Sist oppdatert:
De tre største spillsidene i verden har gitt gjeve priser til «Age of Conan» etter spillmessen E3 i Los Angeles.

(Spillmagasinet): Nettsidene Gamespot, Gamespy og IGN regnes som verdens største for spillintereresserte, og spillstudioene er spente når sidene gir sine kåringer i etterkant av verdens største spillmesse.

Stor spesial:Alt om Conan.

Mens diskusjonen om norske Funcoms «Drømmefall» går høyt og lavt med en del varierte terningkast, kan selskapet glede seg over et udelt positivt inntrykk av «Age of Conan - Hyborian Adventures».

Beste onlinespill

Begge de tre tungvekterne har kåret «Conan» til «Beste spillet på messen» i kategorien MMO-spill. MMO står for Massive Multiplayer Online.

- Når man snakker om de største forfatterne av fantasibøker i det 20. århundre, er det ikke tvil om at det er to navn som topper listen: J.R.R. Tolkien og Robert E. Howard. Vi har ventet på et autentisk «Conan»-spill i lang tid og Funcom er unektelig på rett vei for å levere en opplevelse verdt lisensen, skriver IGN i sin begrunnelse.

Alt om «Conan»

Spillmagasinet var også innom Funcom og tok en titt på spillet, og det er ikke tvil om at selskapet har en solid utfordrer til «World of Warcraft».

Spillet ser svært pent ut, og med en del nyskapende teknologi, som kampsystemet, vil spillet skille seg ut i mengden.

Sammen med IGN kjørte Spillmagasinet en ukes spesial på «Age of Conan», hvor leserne fikk en dypt innblikk i hvordan spillet utvikles.

Les alt om «Age of Conan» her.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere