*Nettavisen* Nyheter.

Gjør alt for å bli vampyr

Foto: William Fernando Martinez (Ap)

Maria Jose Cristerna mener likevel at hun er normal.

04.06.11 15:36

(SIDE2:) Den Mexicanske tatovøren Maria Jose Cristerna viste fram sitt ekstreme utseende under en tatoveringsmesse i Monterrey, nord i Mexico, for kort tid siden.

- Styrke
Cristerna har nesten dekket hele kroppen med tatoveringer, og har også en rekke piercinger og implantater. Blant annet har hun flere horn i panna. Hennes ønske er å forandre utseende slik at hun ligner en vampyr. Kvinnen har også fikset på tennene slik at hun har hoggtenner.

- Hornene er et symbol på styrke, og ble implantert uten bedøvelse. Jeg har fått hoggtenner fordi jeg elsket vampyrer da jeg var liten, og jeg endret øyefargen slik at de har den fargen jeg har ønsket meg.

Cristerna sier til The Sun at hennes ekstreme utseende er et resultat av en tøff oppvekst. 35-åringen takler den voldelige barndommen ved å forandre utseendet sitt.

Men tross sitt oppsiktsvekkende ytre, hevder kvinnen at hun har et helt normalt liv. Foruten å være tatovør, er hun advokat og mor.

Stopper ikke
Selv om Cristerna snart ikke har mer ledig plass på kroppen, har hun ingen planer om å stoppe med kroppskunsten helt ennå.

- Å tatovere er min måte å vise at jeg er udødelig - at jeg ikke skal dø, og at jeg virkelig er en vampyr.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag