Gå til sidens hovedinnhold

Gjør et nettkupp NÅ!

Nettet har salgsinnspurt med gode tilbud.

(Side2): Ikke bare er valutakursene lave, men det er også salg i de fleste store nettbutikkene verden over. Salget går mot slutten, noe som også betyr at du kan gjøre noen gigantiske kupp. Vi har kikket litt på hva du kan forvente å finne rundt omkring, og gir deg også guiden til salgene under. Vi har valgt ut våre syv favoritter. Har du noen du har oppdaget så kan du bruke kommentarfeltet nederst i saken.

Klikk på overskriftene for å besøke salgene.

Husk bare en kikk på denne guiden først:

Hvor mye koster det egentlig å netthandle?
Det er viktig å regne med hvor mye toll og moms du må betale for varene.

Net-a-Porter
Hos denne designerbutikken kan du blant annet finne Burberry med 40 prosent avslag, eller få halv pris på både vesker og sko fra Jimmy Choo. Med tanke på utgangsprisene på en del av varene betyr det besparelser for mange tusen kroner. Hvis du i tillegg regner med at varene i utgangspunktet er billigere enn det du normalt finner i Norge er det mange penger å spare.

Asos Outlet
Salget hos Asos er over, men deres outlet er fortsatt åpen. Her finner du klær du tidligere har funnet i butikken til opp mot 70 prosents avslag. Det kan fort være at du gjør et kupp.

Victoria's Secret
Det er kun få dager igjen av salget til undertøysgiganten, som også tilbyr klær på nett. Det betyr at prisene er kjørt i bunnen på alt fra sexy undertøyssett til kosetruser og morgenkåper.

Ottica
Er det solbriller du er ute etter så er Ottica normalt sett alltid billigst, men de er enda billigere når det gjelder sitt årlige vintersalg.

Play
Er du ute etter litt mer rocka klær kan dette være løsningen. Den siste helgen med salg fra det som normalt sett er en musikk/DVD-butikk kan gi deg store kupp også på klær.

Yoox
Her får du en haug med merker, alt fra Diesel til Dolce&Gabbana. Siden det er de siste dagene med salg har butikken slått av en ekstra 60 prosent på mange varer.

Urbanoutfitters
En av de kuleste butikkene og nettbutikkene har slått enda mer av på sitt salg. Her kan du finne klærne du faktisk kommer til å gå med.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget