Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør et vinkupp i Sverige

Sist oppdatert:
Det er mulig å gjøre svært gode vinkjøp på Systembolaget dersom du vet hva du skal handle. Slik kjøper du riktig vin i Sverige.

Nordmenn hamstrer vin og sprit i Sverige som aldri før. TV 2 Nettavisen har tidligere skrevet at svenskehandelen med vin og sprit har økt med over 110 prosent under Bondevik II-regjeringen.

At det er penger å spare på å besøke Systembolaget, vet vi jo alle, men det er fornuftig å gjøre visse forberedelser. Det er nemlig ikke alle vinene som er veldig gode kjøp og noen er til og med rimeligere i Norge, selv om dette hører til unntakene.

Er du ute etter champagne eller cognac, så ikke bruk opp kvoten på dette, da prisene er omtrent som i Norge. Det er på vin du virkelig kan spare penger.

Vi har funnet frem til noen godbiter, som alle scorer godt i Art of Tastes tester, og som du trygt kan ta med deg hjem fra svensketuren. Husk også at en svensk krone kun er verdt omkring 90 øre, noe som gjør at du kan trekke ytterligere 10 prosent fra på de allerede attraktive prisene.

Her er en listen over noen av de aller beste kjøpene du kan gjøre på Systembolaget.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!