*Nettavisen* Nyheter.

Gjør Sør-Amerika utrygt

En demo av actionspillet «Just Cause» er lagt ut på Xbox Live.

25.08.06 17:28

(Spillmagasinet): I «Just Cause» skal du hjelpe CIA-agenten Rico Rodriguez med å rydde opp på den lovløse øya San Esperito. Den er proppfull av folk som vil ta rotta på deg og/eller myndighetene, og spillet byr på mye action.

Akkurat som i «The Elder Scrolls IV: Oblivion» står du ganske fritt til å velge hvordan du skal komme deg gjennom historien. Du kan for eksempel sette de ulike gruppene på øya opp mot hverandre, eller du kan løpe rundt og plaffe ned alle som ikke er enige med deg.

Ifølge utviklerne byr spillet på over 1 200 kvadratkilometer med varierte omgivelser, alt fra jungel til store byer er med. Spillet inneholder over 25 våpen og 100 kjøretøyer, og du får herje på bakken, til vanns og i lufta. Det kommer med andre ord til å ta en stund og se og teste alt spillet har å by på.

Nå kan du prøve «Just Cause» selv, for utviklerne har lagt ut en demo på Xbox Live. Den lar deg utforske litt av spillområdet, og du skal drepe noen slemme generaler i en smakebit på ett av spillets 20 historieoppdrag.

I samme slengen kan vi nevne at utviklerne av «Test Drive Unlimited» har lagt ut en ny, bedre og veldig mye større demo enn den som kom under E3. Blant annet får du holde på i en time om gangen og teste en motorsykkel

«Just Cause» skal lanseres på PC, PS2, Xbox og Xbox 360 før jul.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.