Gå til sidens hovedinnhold

Gjør vinteren litt varmere

Du kan være fattig eller rik. Muslim eller kristen. Lions har bruk for deg uansett, sier Torshov Lions Arne Bamer. Han frykter mangel på frivillig mannskap til vinteren og ønsker seg flere med på laget.

OSLO ØST: De bærer ved til dem som ikke alltid har råd til brensel eller strømregninga. De arrangerer loppemarked og selger sine berømte tulipaner. Alt for å gjøre livet litt enklere for dem som har utfordinger i livet de ikke har mulighet til å takle uten en hjelpende hånd på veien.
Vi er ikke opptatt av religion eller politikk innenfor rammene til Lions. Vi er utelukkende opptatt av å hjelpe mens vi kan, og til den jobben trenger vi desperat flere mennesker som har lyst til å bidra, er budskapet fra Bamer, like før vinteren setter inn og behovet for ved blir stadig voksende rundt om i kalde bygårder på Oslos østkant.

Noe for vennegjengen?

Han oppfordrer venner til å melde seg inn sammen.
Mange tror nok Lions består av gamle gubber. Og det kan de nok til tider ha rett i. Nettopp derfor håper vi at flere unge melder seg til tjeneste. Det kunne kanskje vært en idé for en vennegjeng som ønsker seg en aktivitet, samtidig som de bevarer det sosiale? Spar penger på å kutte ut en av kveldene du går på restaurant, så sparer du en slant samtidig som du får anledning til å bidra i et viktig arbeid for dine medmennesker, foreslår han.

Få møter

Og i motsetning til andre klubber over det ganske land er Lions mer opptatt av å få ting gjort enn å fokusere på hvor mange møter man rekker i løpet av et år.
Vi har møter 10 ganger i året. Det vil si månedlig med unntak av sommeren. Det viktige i Lions er å skape resultater og hjelpe dem som trenger det. Kom igjen nå, vi trenger dere, avslutter en engasjert Bamer.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua