RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør comeback i Vålerenga

Sist oppdatert:

Lamin Bojang og Edson da Silva har signert kontrakt med Vålerenga ut denne sesongen. De tidligere VIF-spillerne skal spille for Vålerengas lag i 2. divisjon.

- Vi kjenner både Lamin og Edson godt. De har vokst opp i Vålerenga og var tilgjengelige for oss nå. De vet hva slags situasjon vi er i og vil gjerne være med på å hjelpe klubben. Det er vi veldig glade for, sier utviklingssjef i Vålerenga Fotball, Andreas Holter, til vif-fotball.no.

Bojang kommer til Vålerenga fra Oslo City, mens da Silva sist spilte for Ullern. Begge har aldersbestemte landskamper for Norge.

Vålerengas rekruttlag har slitt i hele vårsesongen og har bare vunnet én av syv kamper. Nå tas det grep for å redde plassen i 2. divisjon.

- Vi har en veldig ung juniortropp i år som har fått seg mange trøkker denne sesongen. De trenger avlastning og et enklere kampprogram. Vi har mange gode juniorspillere, men de trenger flere positive opplevelser enn de har hatt hittil i år, forteller Holter som mener de nye reglene for bruk av spillere over 21 år er en av årsakene til de dårlige resultatene.

- Vi ble tatt litt på senga av de nye reglene for andrelagenes bruk av spillere i 2. divisjon. Vi kan bare ha tre spillere over 21 år med proffkontrakt på banen samtidig. Regelendringen kom to uker før overgangsvinduet stengte og vi var ikke forberedt på konsekvensene. Hadde vi visst om regelen tidligere hadde vi startet sesongen med en større tropp.

Bojang og da Silva er i Vålerengas tropp til ettermiddagens kamp mot Stord i Vallhall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere