RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør en Xbox-venn gravid

(Lionhead Studios/Microsoft)
Sist oppdatert:
Merkelige utmerkelser i rollespillet «Fable 3».

I slutten av oktober er Lionhead Studios klar med nok et storspill for Microsofts spillkonsoll Xbox 360 - rollespillet «Fable 3». Både det originale «Fable» og «Fable 2» har fått til dels svært gode kritikker, og det er knyttet store forventninger til Lionheads tredje eventyr.

Fra før av hadde vi hørt at du kunne bli ekstra godt kjent med dine medspillere i «Fable 3», men den komplette lista med utmerkelser (achievements) avduker at du også blir belønnet for dine virtuelle krumspring.

Nettsiden My Gamercard har hele oversikten over utmerkelsene i «Fable 3». Vær obs på at de kan avsløre små deler av historien dersom du leser gjennom dem, men det er snadder å finne her.

Utmerkelsen «Long Distance Relationship» vil for eksempel gi deg 10 poeng til gamescoren, og innebærer at du gifter deg med en annen spiller på Xbox Live.

«Cross-Dimensional Conception» vil også gi deg 10 poeng, men innebærer kanskje litt mer moro: Du får utmerkelsen hvis du får barn med en annen spiller på Xbox Live.

Bragden «Coronation Chicken» må nevnes spesielt. Du får 10 poeng for å utføre en kongelig kroning utkledt som en kylling. Antakelig noe for Bård Tufte Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest