RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør et lynraskt kupp

Sist oppdatert:
Det er endelig fredag og vi gir deg ti nye kupp i det våte element. I dag er det vannscootere som er på tapetet. Se bildene.

Slik leser du enkelt TV 2 Nettavisen på mobil

Fredag er nemlig «båtkupp-dag» i TV 2 Nettavisens båtmagasin gjennom sommeren. Vi har tidligere i sommer gitt deg billige båter, rå båter, familiebåter og trebåter.

Den billigste vi har plukket ut denne gangen er en Yamaha WC 500, 1985-modell, med to sitteplasser og 37 knop. For skarve 15.000 kroner får du også med en slepekrok for vannski på kjøpet.

Men det kan også være dyrt å rase rundt på en vannscooter, den dyreste vi har fisket frem denne gangen er en Yamaha Waverunner Fx Cruiser med 140 hestekrefter. Den skal vissnok ha maks fart over 100 km og koster den nette sum av 90.000 kroner. Med 55 knop og tre sitteplasser kan du gå en fartsfylt sommer i møte.

Men husk at det er meget få steder i landet det faktisk er lovlig å kjøre vannscooter. Det er bare kommunene som gjennom lokale forskrifter kan angi bruk av vannscooter på enkelte plasser, ellers er det et generelt forbud mot vannscooter i hele Norge.

Se alle vannscooterne her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere