RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør et sex-kupp

Foto: AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNO
Den ultimate sexleken etterlyses!

(SIDE2): Britisk nettside lanserer nemlig en konkurranse der en god ide til det neste store sexleketøyet etterlyses. Personen som kommer opp med den beste ideen får 1000 pund, i tillegg til inntekter av salget fra sexleken.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Vi ser etter en revolusjonerende ide som kan selges over hele verden og gi oppfinneren tusentalls eller millioner av pund i inntekter, sier jurysjef Bonnie Hall ifølge svenske Expressen.

Det er nettsiden Lovehoney som står bak konkurransen, som reklamerer med ordene «tror du at du vet hvordan du kan lage det perfekte sexleketøyet?». Videre får de samtidig frontet sine produkter ved at leseren kan få inspirasjon til hva de kan lage utefra nettsidens bestselgende produkter. For eksempel kan du bli inspirert til å lage en bedre versjon av «rabbit», eller du kan skape en såkalt «orgasmerevolusjon», eller du kan komme opp med et nytt leketøy kun for gutta?

Og det er visst lov å ta alle midler i bruk. Modellen til din sexleke-ide kan lages utifra leire, eller du kan presentere din tanke ved hjelp av tegning eller dataprogram.

Foruten Hall, er det sexekspert Tracy Cox som skal være med å gi sin dom over den beste ideen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere