RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør kroppen sommerklar

Sist oppdatert:
Vårsolen lurer rett rundt hjørnet. Her er de beste tipsene for å komme sommeren i forkjøpet.

(SIDE2): Ikke helt klar for å møte sommerens grelle solstråler? Vi hjelper deg med skjønnhetstipsene.

Matt og glatt hud
Det første du må gjøre er å kjøpe deg en peelingkrem. Det neste er å bruke den tre ganger i uka for å fjerne overflødige hudceller. Husk at tørr hud trenger en mild peelingkrem uten grove korn. Har du fet hud kan du bruke en grovere variant. En peelingkrem får du fra 100-500 kroner. Alt avhengig av merke.

Spray deg sexy
Vår bleke vinterhud ser med en gang glødende ut bare du påfører litt farge. Spray på deg brunfargen eller kjøp deg en god selvbruningskrem.

Vi synes «St.Tropez spraytan» eller hjemme-kit gir det mest naturlige resultatet. Priser fra kroner 500.

Tren inn sprettrumpa
Du har ennå tid før bikinisesongen banker på døren. Slik trener du rumpa mest effektivt.

Bad kroppen i fuktighet
Unn deg en fuktighetsbehandling i salong eller kjøp deg en kroppsmaske. Her finnes det utallige behandlinger. Det beste er å få en behandling i salong som er tilpasset din hudtype.

For eksempel: En «Crash» behandling metter huden med fukt, renser ut talg og fjerner døde hudceller. En hudanalyse vil bli stilt, og du får vite hva huden din er undernært på. Huden vil gløde og være klar for sommerens solstråler. (Husk å bruke solfaktor.)

Har du ekstremt tørr hud kan du «kure» ansiktshuden din med en maske som du påfører tre ganger i uken, eller en ekstra fyldig ansiktskrem for sart og tørr hud.

For eksempel:Dermalogica Super Rich Repair, 795 kroner.

Du trenger vanligvis mindre fuktighet på sommeren enn vinteren, men husk at solen tørrer ut huden.

Unn deg en brasilianer
En «Brazilian Wax» er en intimbarbering av underlivet. Her er det ikke bare bikinilinjen som holdes fri for hår. Perfekt før du skal på ferie, så slipper du å tenke på barbering. Behandlingen sies å vare i fire til seks uker. Sjekk om de har behandlingen ved din nærmeste hudpleier.

Bli kvitt vinterføttene
Pedikyr og manikyr hører til når sandalene hentes fram. Gjør det selv eller unn deg en salongbehandling. Et hjemmesett med for eksempel fransk manikyr/pedikyr koster rundt hundrelappen, og et sett med saks, pinsett og fil koster det samme. I salong koster det fra cirka 250 kroner.

Spis deg vakker
Skjønnheten kommer også innenfra. Se hvilke matvarer du bør spise for å få en glødende hud og et sunt og vakkert hår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere