RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty)

Gjør som kjendisene

Lar hårlokkene falle før sommeren.

(SIDE2): Våren er så godt som over, og sommervarmen setter (forhåpentligvis) inn for fullt snart. Da kan en kort og luftig fristyre være deilig - og svært så kledelig.

Flere av kvinnene som er vant til å tråle røde premiereløpere rundt om i verden, har den siste tiden gjort nettopp det - latt lokkene falle.

Se bildekarusell nederst i saken.

Lugg
Blant denne sommerens trender er det flere kort å velge mellom.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Både varianten med kort i nakken og tung lugg, som Rihanna har vært en fan av en stund, men nå enda kortere. Eller den søtere, smårufsete, bobvarianten, som blant andre Renee Zellweger har latt seg friste av.

Fellesnevner er luggen, som helst skal være tung og rett av.

Boben
Andre populære korte sveiser er bobinspirert av 60-tallets mote - rett av, i det som her hjemme best beskrives som en bollesveis. Christina Ricci har derimot luggen lagt til side, og gjort en ellers hardkantet frisyre mer feminin.

Halle Berry har klippet seg nesten identisk som sveisen hun hadde i 2003 og som hun gjorde svært populær da - kort over det hele, med ulike lengder på toppen og rufsete - og hun er neppe den eneste som velger den varianten fremover.

Rødfarger
I fargeveien er det derimot ikke så mange som har begitt seg ut på det som ventes å bli de mest trendy fargene - muligens bortsett fra Rihanna, som både striper og har kontraster. Fremdeles er det in med naturlige sjatteringer, selv om de færreste velger midt på skalaen - det går fremdeles mest mot mørk brun eller nærmere platinablondt, gjerne med sjatteringer.

Ifølge hårforståsegpåere er likevel kobberfargene på vei inn igjen, og da helst i dype, sterke farger. Det samme gjelder kontraster, som mørke og lyse striper - uten at det har slått til (igjen) helt ennå.

Les: Finn frisyren som kler deg
Trendy hårmote
Årets hårtrender

3303

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere