RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør suksess med puppekaker

Sist oppdatert:
Du finner både puppe- og peniskaker i hyllene i det erotiske bakeriet til Kimmie Barnett. Og kundene lar ikke vente på seg.

Bakeriet i Wallingford utenfor Seattle har flere typer godsaker, og det aller meste ser ut som kjønnsorganer og andre kroppsdeler de fleste forsøker å holde skjult.

Puppekjeks og kaker formet som erigerte peniser er særlig populære, skriver avisen The Daily ved Universitetet i Washington i Seattle. Studenter skal for øvrig være ivrige kunder, særlig studiner som trenger søtsaker til utdrikkingslag.

- Dette er det eneste stedet du kan kjøpe kaker som dette vest for Rocky Mountains, hevder innehaver Kimmie Barnett.

Bakeriet åpnet i 1986. Barnett overtok i 1999. Hun ønsket å stifte familie og synes ikke lenger at jobben i familiens sex-shop lot seg kombinere med små barn. Jobben i bakeriet passet imidlertid perfekt, mente hun.

Kundene kan selv komme med ønsker og forslag om hva slags kaker de vil ha. Marsipan er også mye brukt og særdeles velegnet.

- Folk tror vi selger kaker. Men det vi egentlig selger, er følelser, sier Barnett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere