RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør uken kortere

Sist oppdatert:
Midt i uken virker helgen ekstra langt unna. Vil du at tiden skal gå litt fortere? Da bør du sjekke ut disse morsomme nettspillene.

(SIDE2): Nettspill er perfekte både når du vil koble av og når du kjeder deg.

Vi plukker hver uke ut et knippe underholdene nettspill som du kan prøve for å få tiden frem til helgen til å gå litt fortere. Her er denne ukens samling:

Diamanter
Ved å klikke på to diamanter ved siden av hverandre bytter de plass. Målet er å fjerne diamanter ved å få minst tre like på rad, vertikalt eller horisontalt. Kjedereaksjoner og lange rekker av diamanter er nøkkelen til å mestre dette spillet. Hold hodet kaldt og tenk fort, tiden renner kjapt ut.

Othello
Sorte brikker mot hvite. Du skal snu så mange som mulig av din motstanders brikker, ved å fange dem mellom to av sine egne. Slik får du snudd motstanderens brikker fra svart til hvitt eller omvendt. Den som har flest brikker i sin farge igjen når spillbrettet er fullt vinner.

Mark
En gammel klassiker det er vanskelig å gå lei. Reglene er enkle: marken skal bli så lang som mulig uten å bite seg selv i halen. Og i denne versjonen av spillet spiser marken pizza, burger og brus, så som du skjønner blir den ganske kjapt lang og uhåndterlig.

Sudoku
Hjernetrim med tall, perfekt for kaffepausen. Du skal plassere ni tall horisontalt eller vertikalt slik at hvert tall brukes kun en gang. Du trenger ikke mattekunnskaper, bare evnen til å tenke klart. Og god tålmodighet.

TexasHold’em
Texas Hold’em har kjapt blitt et av de mest populære pokerspillene, både blant proffer og amatører. Her kan du velge mellom tre vanskelighetsgrader slik at du får en myk start og kan jobbe deg opp mot proffbordet. Husk «pokerfjeset» og lykke til.

På Playray finner du både single- og multiplayerspill. Du finner også hundrevis av spillglade mennesker logget på til enhver tid, derned er det enkelt å finne en verdig motstander.

Dersom du er usikker på reglene i noen av disse spillene finner du spillinstruksjoner her. En oversikt over alle spillene finner du her - god fornøyelse!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere