RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjærum forlater Woldsdal

Sist oppdatert:
Reidar Gjærum forlater stillingen som daglig leder i JKL Woldsdal. Og Morten Woldsdal returnerer.

I en børsmelding går det frem at daglig leder i JKL Woldsdal, Reidar Gjærum, er på vei bort fra kommunikasjonsrådgivningsselskapet.

Gjærum går til stillingen som konserndirektør for kommunikasjon og markedsføring i EDB Business Partner.

Morten Woldsdal tar over jobben som toppsjef i JKL Woldsdal. Woldsdal har siden nyttår vært styreleder i nordiske JKL Group og rådgiver i JKL Woldsdal. Før det var han to år administrerende direktør i Leo Burnett. Han var med på å etablere byrået i 1998.

Reidar Gjærum har tidligere blant annet vært direktør for ekstern kommunikasjon i Telenor og informasjonsdirektør i NHO. Gjærum har i tillegg erfaring fra politisk virksomhet knyttet til Oslo kommune og Oslo Høyre, samt mediebakgrunn fra blant annet Dagens Næringsliv. Gjærum begynner i EDB Business Partner 1. august.

- 2002 var et usedvanlig dårlig år for selskapet, men Reidar Gjærum har sammen med ledergruppen og de øvrige medarbeiderne snudd den negative utviklingen. Fjorårets betydelige underskudd vil i år bli erstattet med sorte tall. Det er derfor all grunn til å takke Gjærum for vel utført jobb. Samtidig ønsker vi ham lykke til med nye oppgaver i et meget spennende konsern, sier Morten Woldsdal i en pressemelding.

- Det er fortsatt tøffe tider for vår bransje. Samtidig er det klare tegn på at det kan være i ferd med å lysne noe etter stormen de to siste årene. Det er i norske konsernledelser og styre en økende erkjennelse av omdømmets viktighet for selskapenes konkurransekraft. Likevel synes fortsatt mange toppledere og styremedlemmer å være påfallende lite opptatt av hvordan deres og bedriftens omdømme kan forsvares og styrkes gjennom strategisk kommunikasjon. Dette gir oss mange spennende muligheter. Derfor er det all grunn til å se optimistisk på fremtiden, sier Woldsdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere