RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GK samarbeider tettere med PR-gigant

Sist oppdatert:
Geelmuyden.Kiese blir PR-giganten Weber Shandwick eneste representant i Norge. - Våre skandinaviske kunder etterspør i økende grad adgang til et sterkt globalt nettverk, sier GKs Stein Jacob Frisch.

Weber Shandwick hadde i en årrekke to samarbeidspartnere i Norge, Geelmuyden.Kiese og Nissen-Lie Consult. Sistnevnte brøt samarbeidet med PR-giganten i fjor vår, blant annet fordi en stadig mindre andel av byråets omsetning kom fra nettverket.

Nå har den eneste gjenværende norske representanten, Geelmuyden.Kiese, inngått et samarbeid som gjør at GK blir byråets eksklusive representant i Skandinavia. Weber Shandwick er verdens største byrå-nettverk mer enn 80 kontorer over hele verden.

Et samarbeid med disse sikrer GKs skandinaviske kunder kommunikasjonsrådgivning også i resten av verden. Avtalen innebærer ingen eiermessig integrasjon mellom Geelmuyden.Kiese og Weber Shandwick Worldwide.

- Selv om Weber Shandwick er verdens største i vår bransje har det viktigste for oss vært at de er best. Våre skandinaviske kunder etterspør i økende grad adgang til et sterkt globalt nettverk som Weber Shandwick, sier Stein Jacob Frisch, daglig leder i Geelmuyden.Kiese Gruppen i en pressemelding.

- Gjennom avtalen med Geelmuyden.Kiese vil vi få en like sterk markedsposisjon i Skandinavia som vi har i resten av verden, sier Rolf Olsen, som er president for European practices and client development i Weber Shandwick Worldwide.

Olsen er utvandret nordmann og sitter i Weber Shandwicks globale ledergruppe. Olsen var inntil for to år siden visepresident for marketing i Motorola i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere