RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glad liten prins fyller år

FYLLER ÅR: Prins Felix (foran) fyller seks år i dag og feire sammen med storebror Nikolai. Her fra pappa Joachim og Maries bryllup i mai.
FYLLER ÅR: Prins Felix (foran) fyller seks år i dag og feire sammen med storebror Nikolai. Her fra pappa Joachim og Maries bryllup i mai. (Scanpix)
Sjarmøren prins Felix av Danmark feiret dagen med superheltkake.

(SIDE2): Lille prins Felix av Danmark feirer i dag seks år og det går selvsagt ikke noen hus forbi - verken kongehus eller presse.

Felix er yngste sønn til prins Joachim (39) og grevinne Alexandra (44), og i dag feiret han lykkelig bursdagen med Spiderman-kake, skriver Berlingske Tidende.

Se bilder av Felix nede i saken!

Endringer
Lilleprinsen, hvis hele navn er Felix Henrik Valdemar Christian, har hatt litt av et år med flere store forandringer. For litt over et år siden giftet Alexandra seg med femten år yngre Martin Jørgensen og paret har siden den gangen forsøkt å bli en normal familie sammen med eldstebror Nikolai (9). Alexandra og Joachim har et svært godt forhold og deler på foreldreretten til guttene som skifter på å bo i København og Møgeltønder.

Bryllup
I mai giftet som kjent Joachim seg med sin Marie Cavallier (32) på Joachims hjemsted Møgeltønder - og sønnene var forlovere for sin pappa. Joachim var svært stolt da han gikk med sine sønner ned kirkegulvet og eldstesønn Nikolai tok det hele ganske gravalvorlig og snakket mye med sin far mens de ventet på bruden.

Les også: Tårevåt Joachim fikk sin Marie

Blundet
Felix derimot var søvnig og varm, og da seremonien skulle begynne sovnet den lille gutten til stor glede for gjestene som fulgte med TV-skjermene inn i kirken. Tante Mary og onkel Frederik fikk seg også en liten latter, men fikk også vekket ham til slutt. Han gikk hånd i hånd med bestemor Margrethe og storebroren ute av kirken - og da kom det noen tårer også.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ferietid
Både det danske prinseparet Joachim og Marie og kronprinsparet Frederik (40) og Mary (36) nyter sommerdagene med ferie i henholdsvis Frankrike og Danmark. Kronprinsparet har kost seg på Skagen med fotballkamper og strandliv som vanlig for en hvilken som helst annen småbarnsfamilie.

Det går også rykter om at Joachim og Marie får et vårbarn og at prinsessen kanskje allerede er gravid.

Les mer her: Er Marie gravid?

507

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere