Glade kompiser på topp

Tirsdagstradisjonen tro serverer i dag en rykende fersk Spor20 liste. Kan du gjette hvem som troner øverst?

04.10.06 10:00

(SIDE2 ): Den 20. oktober spiller våre nye «Gitarkompiser» sin avskjedskonsert i Oslo.

Det er ingen tvil om at Oslo Spektrum kommer til å være fylt til randen av både kjærestepar, rockere, fjortiser, husmødre og gitarentusiaster. Og venne - og venninne gjengene i salen vil du nok finne i alle aldre.

Dette «lille prosjektet» som ble satt i gang for snart et år siden av Kurt og Aksels manager, og tidligere «Idol» dommer, Jan Fredrik Karlsen har overgått alles forventninger - ikke minst guttas selv.

Men det ser ikke ut som om de sier farvel med Spor20 listen riktig enda. Eller hele 16 uker på listens første plass er de «still going strong». Nå er det bare landeplager som Shakiras «Hips Don't Lie» og Vamps klassiske ballade «Tir Nà Noir» som kan skilte med lenger fartstid på listen.

HTML EMBED
MUSIKKSØK

Søk blant 100.000-vis av melodier og albumBåde Scissor Sisters og Rihanna følger like bak våre gitarglade kompiser med sine singler.

Denne uken er det ingen nye nykommere på listen, men fortsatt en kamp om de høyeste plassene mellom artister som har entret listen de siste ukene. Både Shayne Ward og Nelly Furtado klatrer, mens Justin Timerlake og Beyonce, som synger «Deja Vu» sammen med sin kjære Jay - Z, sklir ned noen hakk.

Hele Spor20 listen finner du her.

Klikk her for musikk butikken LYD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.