*Nettavisen* Nyheter.

Glammy Gossip Girls

FASJONABLE: Leighton Meester, Blake Lively og den nye sladrejenta Michelle Trachtenberg blir bare mer fasjonable etterhvert som Gossip Girl utspiller seg. Foto: (Splash)

Jentene har ikke akkurat blitt mindre hotte i sesongavslutningen av serien. Se bilder!

05.05.08 15:58

(SIDE2): Våre favoritt sladrejenter er tilbake for fullt og i de siste fem episodene av sesong én er intrigene større, verre og enda saftigere enn tidligere.

Les mer her: Sladrejentene er tilbake
Les mer her: Hvem er homo i Gossip Girl?

Se bildene fra innspillingen nederst i saken.

Fargerik mote
Vi skal selvsagt ikke røpe detaljene fra de nye episodene av «Gossip Girl» som utspiller seg på en privatskole på Manhattan i New York. Men en ting som er sikkert at jentene ikke akkurat har blitt dårligere til å kle seg i løpet av sesongens siste episoder.

Blake Lively (20), som spiller Serena, skal i bryllup og da er det selvsagt duket for pynting de luxe.

Serena hadde på seg en fotsid sitrongul volangkjole med småblomster over det hele er hun rett og slett vakker på en Scarlett O'Hara-aktig måte. Leighton Meester (22), som spiller sladrejente nummer én - nemlig Blair, har falt for sterke farger denne våren og er ikke redd for å sette sammen fargene til et søtt antrekk. Det samme gjør Jessica Szohr (22), som spiller Vanessa. Hun er også fargeglad på fest.

(Se bilder av jentene nederst i saken!)

Les også. Gossip Girl med frekk kløft

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ny jente
Michelle Trachtenberg (22), kjent fra «Buffy», er en ny og ganske så ivrig jente blant de sladrete jentene. Michelle spiller Georgina, og hun står for mye drama i de siste episodene som er under innspilling nå. Georgina kjenner Serena svært godt fra tidligere, og det kan vel bety bråk for jenta som endelig har kommet på rett kjøl igjen...

Sesong to av «Gossip Girl» skal sendes i USA fra høsten av, mens norske seeren på vente på de siste fem episodene av sesong en til høsten på TVNorge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.