RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glamourmodell: - Ikke ødelegg puppene dine

SØKER MODELLER: Jeanette Helen Bohnhorst fra Bergen sliter ikke i finanskrisen.
SØKER MODELLER: Jeanette Helen Bohnhorst fra Bergen sliter ikke i finanskrisen. Foto: Roger Sundberg
Sist oppdatert:
Men glamourmodell Jeanette Helen Bohnhorst (23) har selv silikon i brystene. Les hvorfor.

(iBergen.no) Tirsdag skrev iBergen.no at to av de tre største aktørene innen silikonbryster i Bergen hadde en økning i antall brystoperasjoner i 2008. Jeanette Helen Bohnhorst selv tok silikon i brystene da hun var 22 år gammel.

- Min mening er at det å tukle med kroppen sin bare for å oppnå en karriere er feil. Om man egentlig har fine bryster og er fornøyd med disse, enten de er store eller små, så bør man være fornøyd og unngå å ødelegge kroppen sin, sier Bohnhorst til iBergen.no.

Brystene forsvant
- Grunnen til at jeg tok dette valget var ikke fordi jeg skulle inn i dette yrket. Grunnen var at jeg fikk en del stoffskifteproblemer som resulterte i at jeg tok av ti kilo og ikke klarte å legge på meg igjen. Det som skjedde var at brystene mine, til min store fortvilelse, forsvant. Når en jente på min alder mister formene sine så kan dette gå hardt utover selvbildet, derfor valgte jeg å legge inn silikonprotesene, sier hun

Jeanette Helen betalte 29.000 kroner for operasjonen og la inn 350 gram silikon i hvert bryst. Hun er imidlertid krystallklar på at jenter som er fornøyd med brystene sine bør unngå å operere.

Dette kan gå galt
Jeanette Helen fryktet stygge arr etter operasjonen, men «slapp billig unna» som hun sier selv.

- Det er nemlig ikke alle operasjoner som anses som vellykket. Man kan miste følelse i brystene sine etter en sånn operasjon, og få stygge arr grunnet dårlig arrdannelse. Man kan også få innkapsling og bli nødt til og fjerne protesene etter hvert. Dette er bare noe av det som kan gå galt. Heldigvis har jeg vært veldig heldig og sluppet ganske billig unna, men det betyr ikke at jeg kommer til å fortsette å være like heldig siden komplikasjoner kan forekomme når som helst mens du har protesene i kroppen, advarer hun.

Politianmeldte Rask
Jeanette Helen ble kåret til Glam Model Of The Year i 2007. Hun var også med i Rask Models, men valgte å avslutte samarbeidet etter kort tid. Hun politianmeldte Helene Rask for trusler om legemsfornærmelse. Nå jobber hun for ZolexModels, Modellfactory og er sjef for Cult Team Norway.

- Mitt råd til alle jenter der ute som gjerne skulle ønske seg silikon eller saltvannsproteser, er å tenke seg nøye om. Jeg er helt for operasjoner som kan være med å øke selvbildet til en jente som muligens har litt komplekser. Men om man egentlig har det man trenger så ikke gå inn og ødelegg deg selv på denne måten, det kan ende opp med å gjøre vondt verre, advarer glamourmodellen.

Les mer på iBergen. no: Her er de største monstrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere